Wie ben ik 

Mijn naam is Bart van Roosmaelen, getrouwd en vader van 3 kinderen. Vanuit mijn verschillende werkplekken heb ik kennisgemaakt met autisme. Ik ben mijzelf gaan verdiepen in autisme door te lezen, naar lezingen te gaan en heb opleidingen gevolgd. Hierdoor ben ik autisme gaan begrijpen.

 
Mijn motivatie om als ZZP'er te starten is in de loop der jaren ontstaan. 
Kinderen, jongeren, ouders en volwassenen, iedereen heeft wel eens hulp nodig. Ik zou je hierbij kunnen helpen. Ik ben geduldig, stel mensen op het gemak, ben enthousiast en betrouwbaar. 

Ik heb een samenwerking met stichting IBASS. 

Mijn opleidingen en trainingen: 
Rots en Water 
Training ACT bij Autisme (Annelies Spek) 
Brainblocks

Gamen en autisme, jeugd en volwassen. Door AndrĂ© Parren. 

Yucel gespreksmethodiek
Post HBO Management in de zorg Opleiding en training ISBW
Post HBO Autisme Rino Groep Utrecht
HBO Ortho-Pedagogiek